Vad händer i Knutby med omnejd?

Jag hoppas på hjälp från alla Knutbybor som har någon slags aktivitet dom vill "puffa" för. Stort eller smått spelar ingen roll. Skicka ett mail till mig så lägger jag upp det på hemsidan

Micke
 

April
21 16:00 i Knutby kyrka
Uppsala Kammarsolister

Heitor Villa-Lobos 1887-1959, var en av brasiliens främsta kompositörer, Uppsala Kammarsolister spelar två verk av honom. Johan Ullén (f. 1972) från Sverige är pianist och kompositör. Han har speciellt för detta tillfället skrivit musik som inspirerats av Sydamerika och musikern Oscar Figueroa. Ni får höra Dois Choros och stråkkvartett nr 1 samt Libertin, fyra tangos till minne av Oscar Figueroa.
Medverkar gör Klara Hellgren violin Bernt Lysell violin Nils-Erik Sparf violin Susanne Magnusson viola Erik Wahlgren cello Elemér Lavotha cello
Inträde 100:-
 
Välkommen!


Arr: Knutby Kulturförening, Svenska Kyrkan i Knutby-Bladåker

28 13:00 i Knutby Församlingshem
Musikcafé

Välkomna till en vis- och jazzinspirerad konsert som handlar om längtan i alla dess former. Bandet består Malin Johansson - sångerska och låtskrivare, Torbjörn - trummor, Håkan Larsson - gitarr, Lännabo från början (han är även kompositör och har fått verk uppförda med bl a radiosymfonikerna) och Thomas "Chappe" Lindh från Knutby - gitarr.
Inträde 70:-, fika ingår.

Arr: Knutby Kulturförening, Svenska Kyrkan i Knutby-Bladåker

Maj
5 11:00 -14:00 vid ICA Knuten
Bokbytardag

Lördagen den 5 maj mellan klockan 11 och 14 kommer vi att finnas utanför ICA-Knuten. Passa på tillfället att byta ut någon eller några av dina lästa böcker mot nya spännande eller roliga böcker!

Varmt välkommen!


Arr: Knutby Kulturförening

7 18.00 – 19.00 vid Boställsvägen
Bokbussen kommer
9 19:00 i Knutbygården
Stick-Kafé

Dags att träffas igen. Ta med dig ditt handarbete och kom och träffas under trevliga former. Har du inte stickat eller virkat förut men vill lära dig är det inga problem, det finns alltid nån som kan lära ut. Visste du att det finns ett mjukt och närproducerat ullgarn i och runt Knutby, bland annat i Vällnora? Kontakt med säljarna förmedlas vid behov.
Servering till självkostnadspris
 
Välkommen!


Arr: Knutby Kulturförening, Studieförbundet Vuxenskolan

20 12:00 - 16:00 i Gammelgården
Spelmansstämma

Välkommen till den nionde spelmansstämman i KUF:s och Knutby-Bladåker-Faringes hembygdsförbunds regi.

Två band är klara: SKÄRINGBY ÖVERRASKNINGSORKESTER med proffs och amatörer i en salig blandning från trakten och långt bort ifrån. Vi får höra lokala låtar och musik från världen, Knutby slagverkare medverkar.

Det andra bandet heter TREVA, består av tre unga lovande musiker ni kommer höra mycket av i framtiden och de har vunnit en del priser som årets nykomling bl a inom folkmusiken. De har kommit ut med sin första skiva: TREVA GOLD. Här blir det energi kan vi lova!!! Missa inte!

Länk till lyssning: http://www.myspace.com/trevafolk

Servering! Inträde 50:-/pers, under 18 år gratis och spelmän med sitt instrument går in gratis.

Samarbetspartner inte klart än men mer info kommer.

Välkomna!


Arr: Knutby Kulturförening,
Knutby-Bladåker-Faringes hembygdsförbund

26 10:00 - 11:30 vid ICA Knuten
Bokbussen kommer

12:00 - 12:30 vid Knutbygården
Bokbussen kommer

Juni
4 14.30 – 15.30 vid Lustigkullens förskola
Bokbussen kommer
18 18.00 – 19.00 vid Boställsvägen
Bokbussen kommer