Knutbydagen 2001

En festdag för hela Knutby!
Bildspel från dagen (19 bilder ca. två minuter)
På dagen var det femkamp, Två femtedelar av Playboys (utan z) spelade. Knutby Krog serverade öl och vin, Knutby Lottakår serverade kaffe, Lions skötte grillen, Knutby IF kiosken, PRO stod för tombola och fiskdamm, Crusaders skötte dartdelen av femkampen, Burvik Golf stod för golfdelen av femkampen, Bröderna Eklöf sålde frukt & grönsaker, Hemvärnet luftgevärsskyttet, Brandkåren hade uppvisning (ni har väl lärt er hur sprayburkar ska förvaras)

Femkampen
Bestod av Dart, Golf, Kast mot kokosnöt, Bollplank och Ringkastning.

Barnens femkamp vanns efter lottdragning av Frida Noaksson med 62 poäng, två kom Ulrica Mattsson även hon hade 62 poäng, på tredje plats kom Johan Edbom med 60 poäng.

Den "stora" femkampen vanns (i år igen!) av Perra Jansson med 79 poäng, Per Carlsson kom två med 71 poäng, trea kom Stefan Noaksson med 58 poäng.

Totalt deltog ca. 130 personer i femkampen.

På kvällen dans till Arvingarna och The Poets
Bildspel från kvällen (62 bilder ca. 5 minuter)
Ungefär 1.300 personer (960 betalande, barn under 15 år kom in gratis i målsmans sällskap, plus alla vi som arbetade) kom till parken på kvällen. Inte dåligt i en by med ca. 1.200 invånare!

Spelningen var Arvingarnas sista innan semestern, dom var väldigt nöjda med publiken och arrangemanget. Vi fick ocskå några bra tips om vad som kunde göras för att förbättra parken. Tyvärr så fick dom en dålig start på semestern, kylaren på turnébussen gick sönder på väg från Knutby!
Så efter en övernattning i bussen och frukost i min trädgård lyckades vi ragga fram en transport till Arlanda för bandet och en resa till "doktorn" för bussen.

Allt som allt en lyckad dag och kväll, vakterna hade en lugn kväll. Naturligtvis var några personer inte helt stadiga på benen men det måste man väl nästan räkna med.

Ett stort tack till alla inblandade föreningar, företag och privatpersoner som hjälpt till att dra arrangemanget i hamn. Jag vill speciellt nämna:
Familjerna Tollin och Sander, Claes Gustavsson, Yvette, Christer, Yvonne och Calle Rydstedt, Berndt, Martin och Johan som lagt ner massor av sin fritid till att fixa iordning scenen, dansbanan och röjt bland buskarna så att parken var fin till Knutbydagen. Peo som hjälpte till med toaletter och reservaggregat.
Knutby Handelsträdgård som skänkte blommorna.

Micael Rydstedt
Knutby Folketshus Förening

Sponsorer var:
Bröderna Eklöfs Frukt & Grönt - Cegerblads Bil AB - Diskrumsspecialisten - ICA Knuten - Konico International AB - Konico Sweden AB - Knutby Krog -
Silja Line - Roger Eriksson Olje & Transport AB - Thuns - Triumfglass - Wahlquist Interiör